ENVIAMENTS I LLIURAMENTS

Les despeses d'enviament s'apliquen a cada comanda. Les despeses de cada comanda depenen del país de recepció.

Sempre enviem els productes per NACEX, excepte quan sigui fora de les dues zones que ho enviarem per Correos com a carta certificada.

Tarifes d'enviament:

España 7€

Portugal: 7,50€

Europa: 

         Zona 1:          Francia - 17€
         Zona 2:         Alemania, Bélgica, Holanda, Luxemburgo, UK, Italia - 21,50€

Resta del món: 

0 – 39.99 euro: 500 gr

Espanya 5,03 euros
Europa 9,99 euros
Resta del món 13,49 euros

40.00 – 80.00 euros: 1kg

Espanya 7,53 euros
Europa 16,14 euros
Resta del món 24,39 euros

80.00 – 120.00 euros: 1,5 kg

Espanya 8,13 euros
Europa 23,69 euros
Resta del món 39,89 euros

A partir de 120 euros

Enviament gratuït
 

On i quan

Els lliuraments es realitzen de dilluns a divendres. No es realitzen entregues els caps de setmana ni durant les festes locals. Les comandes només es poden entregar a residències privades. Els lliuraments es realitzen en horari d'oficina. Per això, per facilitar les entregues, es demana als clients que utilitzin les seves adreces de treball o altres adreces on hi hagi algú que pugui rebre el paquet.

Termini de lliurement

Provincial - Regional: 48h dies laborables.

Nacional - Portugal: 48h dies laborables.

Europa:  Zona 1: 2-4 dies laborables |  Zona 2: 3-5 dies laborables.

Resta del món: 2 - 4 semanas aprox. (variant segons els pais, no ens comprometem a un temps fix)

Les comandes normalment s'entreguen entre 4 i 7 dies laborables. Normalment es compleix amb el termini de lliurament i, encara que Dona Kolors no pot garantir la puntualitat, totes les comandes s'entreguen en un període de 30 dies després de la data de confirmació de recepció de la comanda, com a màxim. Un cop enviada la comanda, el client rep un correu electrònic de notificació amb la data de lliurament estimada.

Verificació a la recepció

El client ha de verificar l'estat del paquet en rebre'l. Si l'embalatge està malmès, el client no ha d'acceptar el lliurament. Llevat de pacte en contra d’aquestes Condicions de venda, l'import de la compra i les despeses d'enviament es reembossaran al client quan el magatzem hagi processat la devolució dels productes. Dona Kolors informa que el lliurament s'ha de verificar en un període de temps raonable després de la seva recepció. En cas que no s'hagi rebut cap comunicació de rebuig dels productes al cap de 30 dies del lliurament, Dona Kolors considera que el Client l’ ha acceptada. Això no afecta al dret del client de devolució o canvi d'una comanda tal com s'estableix en l'apartat 6 més endavant.