Trabajadoras del taller Dona Kolors

Dona Kolors és una marca de complements de moda i de la llar fets a mà a Barcelona per dones en situació d'exclusió social.

El projecte Dona Kolors no té ànim de lucre, és a dir, tots els beneficis es reinverteixen en la formació en costura i acte-ocupació de les dones. També es treballa per fomentar l'accés a la cultura i a l'aprenentatge necessari per ajudar a les dones a trobar feina.

La principal via d'inserció d'aquestes dones és el propi taller de Dona Kolors, on es produeixen de manera ètica tots els accessoris de la marca. 

El taller de Dona Kolors


El repte actual d'aquest projecte social innovador és convertir-se en una marca de referència. Gràcies a això s'aconseguiria contractar a més dones i així oferir-los una oportunitat molt necessària per tal de que puguin desenvolupar tot el seu potencial. Amb el seu esforç i la nostra ajuda, totes elles arriben a tenir l'autonomia emocional i econòmica que tota persona mereix tenir.

A més de la pròpia marca de complements, Dona Kolors compta amb dues línies de negoci més. D'una banda, el taller confecciona per a altres marques que volen donar-li als seus productes el valor afegit de la solidaritat i la sostenibilitat. Per una altra, es dissenyen i produeixen peces de marca blanca, és a dir, productes personalitzats per a regals d'empresa, noces, congressos o qualsevol tipus esdeveniment que vulgui contribuir a la integració social d'aquestes dones.

Dona Kolors neix com a projecte d'El Lloc de la Dona (www.llocdeladona.org) un centre d'atenció social gestionat per les Germanes Oblates que lluita per donar una atenció integral a dones vinculades a l'exercici de la prostitució i exclusió social.

El compromís per la justícia social, partint de la realitat actual, és la base del nostre treball.

Trabajadora del taller Dona Kolors

Dona Kolors va ser notícia a TV3 i TVE,  també vem ser notícia al diari El Periódico on ens van lliurar el "Premi a la Millor Iniciativa Solidària del 2013" dins dels premis del "Català de l'Any":

  

A més, Dona Kolors va ser seleccionada per "La Obra Social La Caixa" entre 300 projectes en la tercera edició del Programa de Emprenedoria Social:

 

Tot gràcies a la col·laboració de: