Les dones del projecte

Aquestes són algunes de les històries que hi ha darrere el projecte Dona Kolors. Són reals, però els nombs estan canviars per protegir la identitat de les treballadores.

Subscritu-te al butlletí o seguiex-nos a Facebook o Instagram per conèixer el dia a dia del projecte.

Comprant Dona Kolors fas possible més històries. Gràcies!

Amanda

 Amanda

És una dona de Nigèria de 19 anys. Ja porta un any i mig al taller de formació. Gràcies a la màquina de cosir que va rebre en finalitzar el curs de formació està fent arranjaments des de casa seva.

 

Priscila

Priscila

Ha nascut a Nigèria, té 23 anys i està al curs de formació. Li agrada dissenyar la seva pròpia roba i ens sorprèn amb les creacions tan boniques que porta. En un futur li agradaria produir-les en el seu propi taller de confecció.

 

Andrea

Andrea

És d'origen llatinoamericà, té 31 anys. L'Andrea va estar aprenent l'ofici de cosidora al taller de formació durant un any i després es va incorporar a treballar al taller de Dona Kolors, on va estar un any més. Ara treballa com a depenenta a una botiga de moda.

 

Sandra

Sandra

La Sandra té 27 anys i va néixer a Nigèria. Des del principi va mostrar molt d’interés i unes habilitats molt bones en costura. Per això només va necessitar mig any de formació i tot seguit ja la vam contractar al nostre propi taller. A l'octubre de 2013 va començar a treballar per Dona Kolors.

 

Marie

Maria

La Maria va néixer a un petit poble de Rumania. Té 29 anys i va estar un any en el taller de formació. Està treballant al taller de producció de Dona Kolors des de l’octubre de 2012, és a dir, des de l’inici del taller.

 

Ana

Anna

L'Anna és d'origen nigerià, té 25 anys i ja ha finalitzat el curs de formació.  Té un interés i una actitud molt bona per la feina ben feta. Tant és així que ara mateix està rebent formació addicional enfocada a millorar la seva capacitació de cara a la producció.

 

Sofia

Sofia

També és nascuda a Nigèria, com la majoria de les nostres noies i té 22 anys. Està al taller de formació, aprenent a fer arranjaments i tall i confecció. El seu somni és obrir un negoci propi d'arranjaments.

 

Cecilia

Cecilia

Cecilia va nèixer a Nigèria i té 24 anys. Actualment està rebent formació al taller de costura.  Somia amb obrir la seva pròpia botiga de roba al seu país.

 

Antonia

Antonia

D'origen llatinoamericà,  va finalitzar el taller de formació en costura amb èxit. Té 34 anys i gràcies a les pràctiques al final del curs ha trobat feina en un taller d'arranjaments a Barcelona.

 

Lucia

Lucía

La Lucía va nèixer en una ciutat de Nigèria i té 28 anys. Des del principi va mostrar bones habilitats i molt interés. Per això, desprès de finalitzar el curs de formació al taller de costura,  ara està fent formació addicional enfocada a la producció.

 

 

¿Vols conèixer alguna història o t’interessen aquest tipus d'històries? Doncs segueix els següents enllaços: