Aquestes són algunes de les històries que hi ha darrere del projecte Dona Kolors. Són reals, però hem canviat els noms per a protegir la identitat de les treballadores i usuàries de l'entitat.

Comprant Dona Kolors fas possible més històries de superació com aquestes. Gràcies!

Subscritu-te al butlletí o seguiex-nos a Facebook o Instagram per conèixer el dia a dia del projecte.

Amanda

Nigèria, 19 anys. Ja porta un any i mig al taller de formació. Gràcies a la màquina de cosir que va rebre en finalitzar el curs de formació està fent arranjaments des de casa seva.

 

Priscila

Nigèria, 23 anys. Està al curs de formació. Li agrada dissenyar la seva pròpia roba i ens sorprèn amb les creacions tan boniques que porta. En un futur, li agradaria produir-les al seu propi taller de confecció.

 

Andrea

Llatinoamèrica, 31 anys. L'Andrea va estar aprenent l'ofici de cosidora al taller de formació durant un any i després es va incorporar a treballar al taller de Dona Kolors, on va estar un any més. Ara treballa com a dependenta a una botiga de moda.

 

Sandra

Nigèria, 27 anys. Des del principi va mostrar molt d’interés i unes habilitats molt bones en costura. Per això només va necessitar mig any de formació i tot seguit ja la vam contractar al nostre propi taller. A l'octubre de 2013 va començar a treballar per Dona Kolors.

 

Maria

Rumania, 29 anys. Va estar un any al taller de formació. Està treballant al taller de producció de Dona Kolors des de l’octubre de 2012, és a dir, des de l’inici del taller.

 

Anna

Nigèria, 25 anys. Ja ha finalitzat el curs de formació.  Té un interés i una actitud molt bona per a la feina ben feta. Tant és així que ara mateix està rebent formació addicional enfocada a millorar la seva capacitació de cara a la producció.

 

Sofia

Nigèria, 22 anys. Està al taller de formació, aprenent a fer arranjaments i tall i confecció. El seu somni és obrir un negoci propi d'arranjaments.

 

Cecilia

Nigèria, 24 anys. Actualment està rebent formació al taller de costura.  Somnia amb obrir la seva pròpia botiga de roba al seu país.

 

Antonia

El Salvador, 34 anys. Va finalitzar el taller de formació en costura amb èxit. Gràcies a les pràctiques al final del curs ha trobat feina en un taller d'arranjaments a Barcelona.

 

Lucía

Nigèria, 28 anys. Des del principi va mostrar bones habilitats i molt d'interès. Per això, desprès de finalitzar el curs de formació al taller de costura, està fent formació addicional enfocada a la producció.