COM FER UNA COMANDA

Per fer una comanda a través del lloc web de Dona Kolors has de seguir aquests passos:

  • Tria els productes que vols i afegeix-los a "La meva cistella".
  • Passa per caixa.
  • Introdueix la informació d'entrega i pagament.
  • Tria la forma de pagament i fes clic a "Enviar comanda". En prémer el botó "Enviar comanda" al formulari de comanda, el client accepta totalment i sense reserves totes les Condicions de venda que apareixen al lloc web en el moment de la contractació.
  • Realitza el pagament.
  • Si el pagament està autoritzat, el client rebrà una confirmació de recepció de la comanda. Excepte en les circumstàncies descrites als apartats 2.3 i 2.4 més endavant, aquesta confirmació constitueix l'acceptació per part de Dona Kolors de la comanda del Client i suposa un contracte vinculant entre el client i Dona Kolors.

És recomanable que el client imprimeixi i / o desi una còpia de les Condicions de venda en realitzar la comanda.

S'enviarà una còpia de la confirmació de recepció de la comanda a l'adreça electrònica del Client. Us recomanem que imprimiu o descarregueu una còpia per a possibles futures consultes.

Dona Kolors pot canviar les Condicions de venda en qualsevol moment, sense avís previ al client. No obstant això, Dona Kolors anunciarà aquests canvis al lloc web. Si una comanda es cancel · la per alguna de les raons anteriors, Dona Kolors reemborsarà (si correspon) el valor de la comanda. Les despeses d'enviament mai es reembossen, excepte en determinades circumstàncies. A més, quan el client hagi rebut de Dona Kolors la confirmació de recepció de la seva comanda, les Condicions de venda aplicables no es poden canviar.